Best news on social media
        lepotaizdravlje.rs

25.09.2017 | 17:00
        Smedia preuzela:

25.09.2017 | 17:10
0%
9
PIxabay Sastojci:

Za kore:
250 g meda
250 g šećera,
1 dl ulja
100 g čokolade za kuvanje
4 dl mineralne vode
300 g mlevenih badema
20 kašika brašna
1 kašičica sode bikarbone

Za fil:
7 dl vode
4 pudinga od čokolade
250 g margarina
200 g šećera u prahu
300 g čokolade za kuvanje
3 kašike ruma

Za dekoraciju:
100 g čokolade
3 kašike ulja
2 posna šlaga
2 dl mineralne vode
1 kašika ekstrakta vanile

Priprema:

Kore:
1. Sjediniti med i čokoladu pa zagrevati na umerenoj temperaturi da se dobije ujednačena smesa. Skloniti sa ringle, dodati šećer i mešati dok se ne otopi.
2. Potom dodati mineralnu vodu, ulje, mlevene bademe i brašno pomešano sa sodom bikarbonom te umutiti mikserom.
3. Kalup obložiti...

comments powered by Disqus
...

Pašteta od tunjevine

Sastojci: 125 g tunjevine 1 glavica crnog luka 50 g margarina 50 g majoneza bez ...

32
kuvar
3
...

Jedite bundevu za niži holesterol

Ovo povrće je riznica vitamina, proteina, kalijuma, folne kiseline i antioksidansa. Semenke bundeve bogate su proteinima, gvožđem, cinkom, magnezijumom ...

28
kuvar
9
...

Lazanje karbonara

Sastojci: – 500 g kora za lazanje – 2 čena belog luka – 300 g šampinjona ...

24
kuvar
8
...

Trikovi i saveti: Kako savršeno ispeći kestenje u rerni?

Kestenje volimo u svim oblicima, pečene, kuvane, kao pire, čak i kao desert. Ali, ništa ne može da zameni opojni miris pečenog kestenja, koji nas uvek ...

17
kuvar
6
...

Sočne pljeskavice od tikvica sa trapistom

Za doručak, većeru, užinu, ali i kao glavni obrok, ove tikvice kada jednom probate... ...

14
kuvar
5
...

Džem od čokočade, lešnika i urme

Slatki namaz, bolji od bolo kog kupovnog

14
kuvar
6
...

AMERIČKI DELIKATES: Bostonski burger sa pivom

U ukusu ovog neobičnog burgera, uživaće svaki gurman ...

14
kuvar
4
...

Pet razloga da pijete kakao ove jeseni

Nema ništa bolje od šoljice vrućeg kakaa tokom hladnog i kišnog jesenjeg dana.

13
kuvar
19
...

Ovih 13 stvari svaki ljubitelj čaja mora da zna

Koja je idelana temperatura za pripremu, koliko treba čekati pre konzumiranja, kako se pravilno čuva… 1. Čajevi imaju mnogo različitih ...

10
kuvar
19
...

Suši, paelja, njoke, giros i, naravno, srpski bulgur

Svi znaju za suši, paelju, njoke, giros, te razna druga delikatesna jela po kojima se određene zemlje prepoznaju, ali da vas neko pita šta je bulgur, ...

10
kuvar
7
...

Pohovane jabuke u mrvljenom hlebu

Njaukusnija poslastica zaludela svet ...

10
kuvar
10
...

Dijeta: Patlidžan i kelj skidaju kilograme

Iskoristite sezonsko povrće da doterate liniju .Ukoliko se budete pridržavali jesenjeg režima ishrane, možete da izgubite tri do četiri ...

10
kuvar
2
...
10
kuvar
19
...

Mini pite punjene jabukama

Uživajte u sočnim mini jesenjim zalogajima ...

0
kuvar
10
...

Rolat od ćurećih prsa - ručak koji ćete pamtiti!

Ukusan ručak za celu porodicu. Izgleda komplikovano, a zabravo biće lako čak i domaćicama sa najmanje iskustva...

0
kuvar
22
...

BRZ I JEFTIN: Čizkejk brauni, neodoljivog ukusa

Neodoljiv kolač koji se služi topao ...

0
kuvar
27
...

Riba nije uvek zdrava

Iako se preporučuje da se jede bar dva puta nedeljno, riblje meso može da sadrži teške metale i druge toksine. Ne bi trebalo jesti skušu, sabljarku ...

0
kuvar
6
...

Dunje - čuvari vitke linije

Plodovi mogu da se jedu presni, ali se češće koriste za pripremanje slatkog, sokova, kompota, džemova i nadaleko čuvene rakije dunjevače. Osim što ...

6
kuvar
10
...

Pohovani karfiol na savršen način (VIDEO)

Pripremite ovaj neodoljiv obrok, voleće ga cela porodica ...

0
kuvar
23
...

Lijemo suze dok sečemo luk, a da li znate zašto kijamo kad udahnemo biber?

Okidači kijavice su brojni. Od prašine i bolesti, pa sve do različitih alergija. Međutim, šta ako ste potpuno zdravi, a tokom pripreme omiljenog jela ...

0
kuvar
14
...

Krmenadle u ajvar sosu

Probajte recept za krmenadle kakve do sada niste probali ...

0
kuvar
10
...

Kako napraviti: Recept za domaće žele bombone

Sastojci: – 200 g malina – 180 g šećera – 2 kesice želatina – ...

0
kuvar
17