Best news on social media
        stvarukusa.rs

06.01.2017 | 13:49
        Smedia preuzela:

06.01.2017 | 14:00
0%
22

1. Potopite pasulj u vodu i ostavite da stoji. Potom kratko prokuvajte, iscedite, nalijte novom vodom, pa dodajte dve iseckane glavice crnog luka i 5 kašika ulja i kuvajte dok se pasulj ne raskuva. 

2. U drugoj šerpi izdinstajte sitno seckani kiseli kupus sa malo ulja (ili masti). U posebnoj šerpi zagrejte ostatak ulja i ispržite preostalu iseckanu glavicu crnog luka. Dodajte kašiku slatke paprike, pržite još oko 60 sekundi, pa umešajte isceđen kuvani pasulj i dinstani kupus.

3. Posolite i pobiberite po želji, promešajte i zapecite u rerni.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa  

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>>...

comments powered by Disqus
...

Riba nije uvek zdrava

Iako se preporučuje da se jede bar dva puta nedeljno, riblje meso može da sadrži teške metale i druge toksine. Ne bi trebalo jesti skušu, sabljarku ...

18
kuvar
4
...

Mini pite punjene jabukama

Uživajte u sočnim mini jesenjim zalogajima ...

10
kuvar
6
...

BRZ I JEFTIN: Čizkejk brauni, neodoljivog ukusa

Neodoljiv kolač koji se služi topao ...

10
kuvar
17
...

Rolat od ćurećih prsa - ručak koji ćete pamtiti!

Ukusan ručak za celu porodicu. Izgleda komplikovano, a zabravo biće lako čak i domaćicama sa najmanje iskustva...

0
kuvar
15
...

Dunje - čuvari vitke linije

Plodovi mogu da se jedu presni, ali se češće koriste za pripremanje slatkog, sokova, kompota, džemova i nadaleko čuvene rakije dunjevače. Osim što ...

6
kuvar
10
...

Pohovani karfiol na savršen način (VIDEO)

Pripremite ovaj neodoljiv obrok, voleće ga cela porodica ...

0
kuvar
15
...

Lijemo suze dok sečemo luk, a da li znate zašto kijamo kad udahnemo biber?

Okidači kijavice su brojni. Od prašine i bolesti, pa sve do različitih alergija. Međutim, šta ako ste potpuno zdravi, a tokom pripreme omiljenog jela ...

0
kuvar
14
...

Krmenadle u ajvar sosu

Probajte recept za krmenadle kakve do sada niste probali ...

0
kuvar
9
...

Kako napraviti: Recept za domaće žele bombone

Sastojci: – 200 g malina – 180 g šećera – 2 kesice želatina – ...

0
kuvar
15
...

Zašto su buduće snaje morale da znaju ovaj recept?

Često u kuhinji tražite inspiraciju za neko novo jelo? Uglavnom se okrećete savremenom načinu pripreme hrane, po ugledu na brzu svakodnevicu koja vas ...

0
kuvar
27
...

Dve poslastice za svačiji ukus

Jogurt s hrskavim žitaricama,voćem i medom Sastojci: – 150g jogurta – ...

0
kuvar
7
...

Polpete od skuše

Sastojci: 4 veće skuše 1 konzerva sardina 2 parčeta hleba 1 kašika seckanog ...

0
kuvar
10
...

Jela od karfiola

Ako imate dilemu oko spremanja ručka a volite karfiol napravite: pohovani specijalitet, ekspres salatu, brzu musaku ili zapečen u rerni

0
kuvar
9
...

Kesten torta koju ćete obožavati

Prava zimska torta...

0
kuvar
19
...

VEČERA ZA 15 MINUTA: Zapečeni hleb sa pavlakom i susamom

Večera kojoj će se obradovati mališani, ali i starije ...

0
kuvar
23
...

Krompir pita sa paradajzom

Sastojci: – 200g bekon slanine – 1kg krompira – 200g kačkavalja

0
kuvar
8
...

Bilja Krstić VS. Nevena Božović! Čije jelo vam se više dopada?

Pevačice su spremale svoja omiljena jela za gledaoce "Exkluziva". S jedne strane imamo pohovane paprike sa sirom, dok su Neveni rekli da može da se uda ...

0
kuvar
15
...

Predlog za današnji ručak: Musaka od piletine, karfiola i brokolija

Sastojci: – 1 glavica brokolija srednje veličine – 1 glavica karfiola srednje veličine

0
kuvar
32
...

Slatki zalogajčići

Goste ćete oboriti s nogu ako im servirate poslastice: od smokve i mandarine, sa lešnicima i pavlakom, čpokoladne praline, puding kugle ili voćne bombic ...

1
kuvar
14
...

Vitaminska “bomba”: Smoothie od cvekle i šipka

Sastojci: – 1 cvekla (oljuštena i naseckana na kockice) – 1 šolja zrna od šipka – ...

0
kuvar
14
...

Vlasinska mućkalica: Tradicionalno jelo od svinjetine i pileće džigerice

Evo recepta za savršen srpski tradicionalni ručak! ...

0
kuvar
10