Best news on social media
        b92.net

28.11.2016 | 15:05
        Smedia preuzela:

28.11.2016 | 15:14
0%
1

Uz degustaciju velikana svetske vinske scene - supertoskanaca Solaia i Tignanello, proteklog vikenda stavljena je tačka na prvi Wine Point - ekskluzivni vinski Master class u organizaciji Srpske vinske akademije i magazine Wine Style.

Učesnici ovog ekskluzivnog Master of wine seminara imali su privilegiju da prisustvuju tročasovnom predavanju Franka Smuldersa, uz degustaciju dvanaest vina. Tema seminara bila je „Pravilno testiranje vina“, pa je posetiocima predstavljen i pojašnjen pravilan pristup analizi i proceni kvaliteta vina.
Prvi deo seminara bio je rezervisan za analizu i procenu kvaliteta vina kroz pristup WSET Instituta, dok su u drugom delu vina testirana i analizirana po standardima Masters of wine Instituta.

Inače, Frank Smulders je nosilac titule Master of wine od 1992. godine i jedan je od najtraženijih vinskih...

comments powered by Disqus
...

Slasni kaneloni sa spanaćem i sirom

Pikantan obrok koji će oduševiti sve ljubitelje testenine.

38
kuvar
24
...
24
kuvar
1
...

Najzdravije voće – urme

Najpoznatija namirnica u ishrani arapskog sveta je urma ili datula. Toliko je važna, da je zovu hleb pustinje, a u drevnoj Grčkoj je poznata i kao voće ...

24
kuvar
3
...

Princes krofne – desert koji govori sto jezika

120 min 10 osoba Lako Sastojci: ...

22
kuvar
3
...

Nenad Knežević Knez ponosan na uspeh svoje ćerke: Od malih nogu je pokazivala IZUZETAN talenat

Nakon što je njegova ćerka Ksenija postala član poznate muzičke grupe, što je samo jedan u nizu njenih uspeha, pevač otkriva kako je tekla njena karijera ...

14
kuvar
2
...

Aromatična pita sa zeljem i mirođijom

55 min 6 osoba Lako Sastojci: ...

14
kuvar
4
...

Užina sa manje od 100 kalorija – 25 predloga

Ukoliko vam nedostaje ideja za ukusnu i zdravu užinu, evo predloga koje možete koristiti i na taj način kontrolisati unos kalorija. Koje su to količine ...

14
kuvar
4
...

Brza jela sa šunkom

Kada nemate ideju šta biste mogli da spremite za ručak, a hteli biste da provedete manje vremena pored šporeta, idealan obrok biće neko od jela sa šunko ...

10
kuvar
5
...

Osnovne odlike portugalske kuhinje

Portugalska kuhinja zasniva se najvećim delom na mediteranskoj kuhinji, ali se razvila i pod velikim uticajem kolonija koje je ova zemlja posedovala. Ovaj ...

0
kuvar
1
...

Topi se u ustima: Rolat od šumskog voća

Ko će mu odoleti? Ovaj rolat sa manje kalorija biće prava poslastica za svakoga. ...

0
kuvar
8
...

I doručak i ručak: Kajgana sa tikvicama

Sprema se lagano i brzo, baš kao što volite.

34
kuvar
77
...
5
kuvar
19
...

Laneno seme i đumbir u borbi protiv kancera

Poznato je da vlakna u namirnicama ubrzavaju prolazak hrane kroz digestivni trakt, stimulišu varenje i brzo neutrališu kancerogene materije iz organizma. ...

0
kuvar
16
...

Da li se suši uvek pravi samo od sirove ribe?

Tradicionalni japanski zalogaji zapravo se daleko češće prave od termički obrađene ribe i morskih plodova, ili su pak vegetarijanski i uopšte ne sadrže ...

0
kuvar
3
...

ŠKOLA KUVANjA: Punjene školjkice

Da biste pripremili punjene školjkice potrebna vam je testenina, meso po ukusu, paradajz pire, kim, nana, maslinovo ulje...

0
kuvar
7
...

Nestvarno dobre – poslastičarske orasnice

70 min 6-8 osoba Lako Sastojci: ...

0
kuvar
13
...

Vrteška II: Bliži se najveća smotra kraft piva na ovim prostorima

Međunarodni festival kraft piva Vrteška II biće održan 5. i 6. maja u Magacinu Depo.

0
kuvar
6
...
0
kuvar
9
...
0
kuvar
50
...

Ukusno i praktično – tortilla wraps

30 min 8 osoba Lako Sastojci: ...

1
kuvar
16
...

Trpeza dostojna dvora: Kako se hrani kraljica Elizabeta II

Britanska kraljica Elizabeta Druga nedavno je proslavila 91. rođendan, a na tronu Ujedinjenog Kraljevstva već je 65. godina.

1
kuvar
10