Best news on social media
        novosti.rs

21.11.2016 | 20:18
        Smedia preuzela:

21.11.2016 | 22:18
0%
9

ZA ONE koji žele da slobodno vreme tokom hladnih dana iskoriste za vežbanje i doterivanje figure proteinska dijeta je pravi izbor. Osim što pomaže da se kilogrami što pre istope, ovaj režim ishrane doprinosi i povećanju mišićne mase. Proteinska dijeta preporučuje se svim aktivnim osobama, a zbog velikog broja proteina koji se nalaze u jelovniku osećaj sitosti dugo traje. Zbog ovoga uglavnom nećete imati potrebu za užinom, a smršaćete u kratkom vremenskom roku.

Glavni izvor proteina u ovom jelovniku je posno meso kao što je riba, junetina, govedina, pileće i ćureće meso. Raznovrsni mlečni proizvodi trebalo bi da se svakoga dana nađu na trpezi, ali obratite pažnju da to budu oni koji sadrže niži procenat masti. Tokom držanja proteinske...

comments powered by Disqus
...

Kuglof-štrudla sa orasima

130 min 6 osoba Lako Sastojci: ...

17
kuvar
2
...

Složenac s blitvom – posno i ukusno

60 min 4 osoba Lako Sastojci: ...

14
kuvar
3
...

Ferero torta – Kuvamo sa Sunčicom Stanković

Tokom marta družili smo se i kuvali sa Sunčicom Stanković, autorkom bloga Mes folies culinaires i profesionalnim kuvarom pariskih restorana. Četiri ...

10
kuvar
2
...

Španski kolač – jednostavna i ukusna poslastica

110 min 6-8 osoba Lako Sastojci: ...

1
kuvar
55
...

Posan kačamak sa krompirom

Idealan za doručak i za sve koji poste!

0
kuvar
8
...

Lepota jednostavnosti – krem brule

45 min mirovanje 12 h 4-6 osoba Lako ...

0
kuvar
3
...

Sedam stvari koje vam u restoranu brze hrane nikada neće reći

Restorani brze hrane su naša stvarnost. I pored toga što znamo koliko određena hrana može biti nezdrava, ona nam se često čini veoma ukusna. Postoji, ...

0
kuvar
4
...

Tradicionalni recept: Sarmice od slatkog kupusa (VIDEO)

Servirajte uz kašiku pavlake i uživajte u ukusu! ...

0
kuvar
2
...

Kako izbeliti jaja pre ukrašavanja i bojenja

Jednostavan i vrlo praktičan način za ukrašavanje uskršnjih jaje jeste izbeljivanje. Proces uopšte nije zahtevan tj. komplikovan, a sve što je potrebno ...

7
kuvar
35
...

Kiflice s majonezom – sastojak za sjajno pecivo

70 min 4-6 osoba Lako Sastojci: ...

2
kuvar
8
...
1
kuvar
25
...

Francuzi se rađaju kao gastronomi i hedonisti, a ovo su odlike njihove nacionalne kuhinje

Francuska kuhinja je utemeljena na kulinarskim veštinama starih Rimljana, koji su proces pripremanja hrane uzdigli do „božanskih” visina. Poznata ...

0
kuvar
3
...

Paketići s lososom i spanaćem

40 min 2 osobe Lako Sastojci: ...

0
kuvar
8
...

Brza pita sa jabukama i šamom od belanaca

Da li ste za jedno parče? ...

0
kuvar
11
...

Pohovani karfiol iz rerne

50 min 4 osobe Lako Sastojci: ...

0
kuvar
11
...

Da li vodu treba piti tokom obroka?

Voda čini dve trećine telesne tečnosti i učestvuje u različitim fiziološkimm procesima, a iz tela iščezava na nekoliko načina – mokrenjem, ...

0
kuvar
4
...

Stambol oblande – štanglice čarobnog ukusa

30 minuta 10 osoba Lako Sastojci: ...

12
kuvar
38
...

Domaćica za vas – Kuvamo sa Kristinom Gašpar

U prilici smo da ugostimo i Kuvamo sa jednom od prepoznatljivih gastro blogerki naših prostora, čiji se recepti mogu pronaći skoro svuda – od bloga ...

10
kuvar
13
...

Koktel pecivo – zvezdice s kačkavaljem

110 min 4 osobe Lako Sastojci: ...

0
kuvar
14
...

Miks boja na tanjiru čuva zdravlje – povrće

Najnovija istraživanja navika u ishrani pokazuju da samo 7% stanovnika razvijenih zemalja jede preporučenih pet porcija povrća dnevno. Verovatno ste ...

0
kuvar
2
...

Najbolje ulje za prženje pomfrita

Uz ovaj trik imaćete najukusniji pomfrit… Hrana pržena u dubokom ulju po definiciji se ne smatra zdravom. Ali, u ovom sočnom kulinarskom procesu ...

0
kuvar
8
...

Brza i meka pogača sa jogurtom

Odlična pogača da je napravite u slučaju iznenadnih gostiju! ...

0
kuvar
19