Best news on social media
        lisa.rs

16.11.2016 | 12:18
        Smedia preuzela:

16.11.2016 | 17:19
0%
42

Sastojci:

300 g makarona 3 krompira 200 g šunke 200 g kačkavalja 3 jaja 200 g majoneza 200 g kisele pavlake

PROČITAJTE JOŠ: Tradicionalno jelo pikantnog ukusa: ubitačna sarma (RECEPT)

Priprema:

Sve podeliti na tri dela. Na dno činije poređati trećinu makarona koje ste prethodno posolili po ukusu. Preko toga izrendajte obaren i začinjen krompir i trećinu rendane šunke. Nakon toga, poređajte kolutove barenih jaja, pa preko staviti sloj majoneza, zatim pavlaku i kačkavalj. Ponovite ovo još dva puta i završite kačkavaljem i ukrasite rendanim jajima.

PROČITAJTE JOŠ: 

comments powered by Disqus
Sve o čemu se priča sa
lisa.rs
...

Kuglof-štrudla sa orasima

130 min 6 osoba Lako Sastojci: ...

17
kuvar
2
...

Složenac s blitvom – posno i ukusno

60 min 4 osoba Lako Sastojci: ...

14
kuvar
3
...

Ferero torta – Kuvamo sa Sunčicom Stanković

Tokom marta družili smo se i kuvali sa Sunčicom Stanković, autorkom bloga Mes folies culinaires i profesionalnim kuvarom pariskih restorana. Četiri ...

10
kuvar
2
...

Španski kolač – jednostavna i ukusna poslastica

110 min 6-8 osoba Lako Sastojci: ...

1
kuvar
55
...

Posan kačamak sa krompirom

Idealan za doručak i za sve koji poste!

0
kuvar
8
...

Lepota jednostavnosti – krem brule

45 min mirovanje 12 h 4-6 osoba Lako ...

0
kuvar
3
...

Sedam stvari koje vam u restoranu brze hrane nikada neće reći

Restorani brze hrane su naša stvarnost. I pored toga što znamo koliko određena hrana može biti nezdrava, ona nam se često čini veoma ukusna. Postoji, ...

0
kuvar
4
...

Tradicionalni recept: Sarmice od slatkog kupusa (VIDEO)

Servirajte uz kašiku pavlake i uživajte u ukusu! ...

0
kuvar
2
...

Kako izbeliti jaja pre ukrašavanja i bojenja

Jednostavan i vrlo praktičan način za ukrašavanje uskršnjih jaje jeste izbeljivanje. Proces uopšte nije zahtevan tj. komplikovan, a sve što je potrebno ...

7
kuvar
35
...

Kiflice s majonezom – sastojak za sjajno pecivo

70 min 4-6 osoba Lako Sastojci: ...

2
kuvar
8
...
1
kuvar
25
...

Francuzi se rađaju kao gastronomi i hedonisti, a ovo su odlike njihove nacionalne kuhinje

Francuska kuhinja je utemeljena na kulinarskim veštinama starih Rimljana, koji su proces pripremanja hrane uzdigli do „božanskih” visina. Poznata ...

0
kuvar
3
...

Paketići s lososom i spanaćem

40 min 2 osobe Lako Sastojci: ...

0
kuvar
8
...

Brza pita sa jabukama i šamom od belanaca

Da li ste za jedno parče? ...

0
kuvar
11
...

Pohovani karfiol iz rerne

50 min 4 osobe Lako Sastojci: ...

0
kuvar
11
...

Da li vodu treba piti tokom obroka?

Voda čini dve trećine telesne tečnosti i učestvuje u različitim fiziološkimm procesima, a iz tela iščezava na nekoliko načina – mokrenjem, ...

0
kuvar
4
...

Stambol oblande – štanglice čarobnog ukusa

30 minuta 10 osoba Lako Sastojci: ...

12
kuvar
38
...

Domaćica za vas – Kuvamo sa Kristinom Gašpar

U prilici smo da ugostimo i Kuvamo sa jednom od prepoznatljivih gastro blogerki naših prostora, čiji se recepti mogu pronaći skoro svuda – od bloga ...

10
kuvar
13
...

Koktel pecivo – zvezdice s kačkavaljem

110 min 4 osobe Lako Sastojci: ...

0
kuvar
14
...

Miks boja na tanjiru čuva zdravlje – povrće

Najnovija istraživanja navika u ishrani pokazuju da samo 7% stanovnika razvijenih zemalja jede preporučenih pet porcija povrća dnevno. Verovatno ste ...

0
kuvar
2
...

Najbolje ulje za prženje pomfrita

Uz ovaj trik imaćete najukusniji pomfrit… Hrana pržena u dubokom ulju po definiciji se ne smatra zdravom. Ali, u ovom sočnom kulinarskom procesu ...

0
kuvar
8
...

Brza i meka pogača sa jogurtom

Odlična pogača da je napravite u slučaju iznenadnih gostiju! ...

0
kuvar
19