Best news on social media
        rts.rs

07.08.2018 | 13:13
        Smedia preuzela:

07.08.2018 | 13:44
0%
6

Presuda je doneta na osnovu tužbe Stefanovića zbog teksta "Dosoljavanje" o spornom rušenju objekata u beogradskoj četvrti Savamala.

Stefanović je tužio autorku Vesnu Pešić i urednice Peščanika da su mu tim tekstom povređeni ugled, čast i dostojanstvo ličnosti.

Sud je usvojio tužbeni zahtev Stefanovića i ocenio da su mu tekstom "Dosoljavanje" povređeni "dostojanstvo ličnosti i pravo na autentičnost", kao i "pričinjena nematerijalna šteta u vidu povrede lične i i profesionalne časti i ugleda".

Stefanović je, kako se navodi u obrazloženju presude Višeg suda u Beogradu, u tužbi ocenio da su osporenim tekstom "povređeni Zakon o javnom inormisanju i medijima, važeći međunarodni standardi ljudskih prava i javni interes u oblasti javnog informisanja".

Prema obrazloženju presude,...

comments powered by Disqus
...

PORODICA STRADALOG PARA IZ VRBASA: Ubio dvoje mladih, a sud ga častio kaznom!

Vozač koji je usmrtio motociklistu policajca Borisa Gordića i njegovu devojku Ivanu Šapi posle šest godina suđenja osuđen na godinu dana ...

14
hronika
17
...

OGLASILA SE POVREĐENA ŠPANSKA MISICA: Prva objava otkako je preživela bombaški napad u Beogradu!

Na Instagram profilu Olac Bilbao Gonzales (20) osvanula poruka njenim pratiocima u kojoj poručuje da će zbog povrede u bombaškom napadu neko vreme ...

0
hronika
10
...

Vozač umro za volanom, prevozio decu!

Vozač autobusa punog dece, koja su krenula na pripreme, umro je za volanom na Čukaričkoj padini u Beogradu.

0
hronika
7
...

Skočila sa trećeg sprata Kliničkog centra

Žena (56) je izvršila samoubistvo skokom sa trećeg sprata KC Vojvodina u Novom Sadu

0
hronika
10
...

Beograd, vozač autobusa preminuo za volanom

Vozač putničkog autobusa preminuo je jutros u Radničkoj ulici na Čukarici, rekao je "Tanjugu" portparol Hitne pomoći Mirko Lutovac.

0
hronika
11
...

OTAC I ĆERKA STRADALI U SUDARU AUTOMOBILA I ŠLEPERA: Zakucali se u kamion kod Žitorađe! Devojčica išla da kupi haljinu, pa poginula!

Dragan (39) i Nikolina (11) Mitrović iz sela Glašinac izgubili živote vraćajući se iz Niša, gde su bili da kupe garderobu za svadbu na ...

5
hronika
23