Best news on social media
        rts.rs

31.07.2018 | 16:38
        Smedia preuzela:

31.07.2018 | 16:48
0%
4

Mađarska policija saopštila je da su se na graničnom prelazu Reske, prilikom ulaska u susednu zemlju pojavila dva vozila srpskih registarskih oznaka. Iz jednog od njih izašle su tri žene koje su pokušale da izbegnu pasošku kontrolu.

Nakon što ih je policija prekontrolisala, utvrđeno je da je reč o državljankama Irana koje nisu imale validan dokument za legalan boravak u Mađarskoj.

Dvojica državljana Srbije su pritvoreni sa krivičnom prijavom za krijumčarenje ljudi, dok su Iranke vraćene do tranzitne zone za migrante, na granici sa Srbijom.

comments powered by Disqus
...

PORODICA STRADALOG PARA IZ VRBASA: Ubio dvoje mladih, a sud ga častio kaznom!

Vozač koji je usmrtio motociklistu policajca Borisa Gordića i njegovu devojku Ivanu Šapi posle šest godina suđenja osuđen na godinu dana ...

14
hronika
17
...

OGLASILA SE POVREĐENA ŠPANSKA MISICA: Prva objava otkako je preživela bombaški napad u Beogradu!

Na Instagram profilu Olac Bilbao Gonzales (20) osvanula poruka njenim pratiocima u kojoj poručuje da će zbog povrede u bombaškom napadu neko vreme ...

0
hronika
10
...

Vozač umro za volanom, prevozio decu!

Vozač autobusa punog dece, koja su krenula na pripreme, umro je za volanom na Čukaričkoj padini u Beogradu.

0
hronika
7
...

Skočila sa trećeg sprata Kliničkog centra

Žena (56) je izvršila samoubistvo skokom sa trećeg sprata KC Vojvodina u Novom Sadu

0
hronika
10
...

Beograd, vozač autobusa preminuo za volanom

Vozač putničkog autobusa preminuo je jutros u Radničkoj ulici na Čukarici, rekao je "Tanjugu" portparol Hitne pomoći Mirko Lutovac.

0
hronika
11
...

OTAC I ĆERKA STRADALI U SUDARU AUTOMOBILA I ŠLEPERA: Zakucali se u kamion kod Žitorađe! Devojčica išla da kupi haljinu, pa poginula!

Dragan (39) i Nikolina (11) Mitrović iz sela Glašinac izgubili živote vraćajući se iz Niša, gde su bili da kupe garderobu za svadbu na ...

5
hronika
23