Best news on social media
        rts.rs

01.02.2018 | 17:14
        Smedia preuzela:

01.02.2018 | 17:44
0%
10

Mladić pati od značajno umanjene sposobnosti da sa razumavanjem učestvuje u postupku i komunicira sa svojim advokatima, rekao je jedan od njegovih branilaca, advokat Dragan Ivetić na konferenciji za novinare, napominjući da Mladić nema adekvatno lečenje u pritvoru.

Govoreći o nalazu lekarske ekipe koju je odredila odbrana, naveo je da je kod Mladića uočen "blagi kognitivni poremećaj, početna demecija", i drugi problemi, koji se razvijao tokom poslednih pet do sedam godina dok se nalazio pod nadzorom pritvorske jedinice Ujedinjenih nacija.

"Verujemo da je stanje našeg branjenika kritično i da se njegov život dovodi u opasnost uslovima i tretmanom kojima je izložen tokom nadzora lekara UN, rekao je Ivetić i podsetio da je lekarska ekipa odbrane bila u Hagu krajem prošle godine.

Naveo je da su rizik od moždanog i srčanog udara i...

comments powered by Disqus
...

OGLASILA SE POVREĐENA ŠPANSKA MISICA: Prva objava otkako je preživela bombaški napad u Beogradu!

Na Instagram profilu Olac Bilbao Gonzales (20) osvanula poruka njenim pratiocima u kojoj poručuje da će zbog povrede u bombaškom napadu neko vreme ...

14
hronika
4
...

Skočila sa trećeg sprata Kliničkog centra

Žena (56) je izvršila samoubistvo skokom sa trećeg sprata KC Vojvodina u Novom Sadu

10
hronika
9
...

Vozač umro za volanom, prevozio decu!

Vozač autobusa punog dece, koja su krenula na pripreme, umro je za volanom na Čukaričkoj padini u Beogradu.

0
hronika
4
...

Beograd, vozač autobusa preminuo za volanom

Vozač putničkog autobusa preminuo je jutros u Radničkoj ulici na Čukarici, rekao je "Tanjugu" portparol Hitne pomoći Mirko Lutovac.

0
hronika
11
...

OTAC I ĆERKA STRADALI U SUDARU AUTOMOBILA I ŠLEPERA: Zakucali se u kamion kod Žitorađe! Devojčica išla da kupi haljinu, pa poginula!

Dragan (39) i Nikolina (11) Mitrović iz sela Glašinac izgubili živote vraćajući se iz Niša, gde su bili da kupe garderobu za svadbu na ...

5
hronika
21
...

DRAMA U KRAGUJEVCU: Policajcu zapaljen automobil u dvorištu

Automobil policajca iz Kragujevca zapaljen je prethodne noći u dvorištu njegove kuće, rečeno je u Policijskoj upravi Kragujevca.

2
hronika
10
...

Navijači "Torcide" pušteni iz zatvora i proterani iz Srbije

Iz zatvora u Padisnkoj skeli otpušteno je 13 hrvatskih navijača "Torcide" iz Splita, pošto su odslužili kaznu od 15 dana zatvora, zbog divljanja na ...

0
hronika
5
...
0
hronika
6
...

Poronađena droga na tri lokacije u Šapcu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu su, prilikom pretresa stanova i drugih prostorija na tri lokacije u Šapcu i okolini, pronašli pet ...

0
hronika
8