Best news on social media
        kurir-info.rs

23.11.2016 | 11:57
        Smedia preuzela:

23.11.2016 | 12:06
0%
14

BEOGRAD - Tužilaštvo za organizovani kriminal i Ministarstvo pravde nisu primili zamolnicu crnogorskog Ministarstva, kada je reč o izručenju troje srpskih državljana koji su okrivljeni u postupku koji se vodi pred pravosudnim organima Crne Gore, izjavila je danas resorna ministarka Nela Kuburović.

Upitana da li imamo obavezu da postupamo ako takav zahtev stigne, Kuburović je rekla da će u tom slučaju, on biti razmotren i utvrđeno da da li postoji osnov za postupanje po zamolnici.

"Mi imamo obavezu da postupamo po međunarodnim konvencijama, ali i u skladu sa bilateralnim Sporazumom o međunarodnoj pravnoj pomoći i izučenju između Srbije i Crne Gore. Ukoliko zahtev dođe svakako da ćemo da ga razmotrimo i utvrdimo da li postoji osnov za postupanje po datoj zamolnici", rekla je ministarka.

Pojedini podgorički mediji preneli su da je...

comments powered by Disqus
...

UŽAS U STARIM BANOVCIMA: Muškarac (65) držao maloletnicu u podrumu kao seksualnu robinju!

Muškarac D. R. (65) iz Starih Banovaca uhapšen je zbog sumnje da je deset dana seksualno zlostavljao maloletnu devojčicu, koju je držao ...

47
hronika
38
...

MIA BORISAVLJEVIĆ ZA KURIR: Često sam viđala Luku, moguće da je imao brojeve pevača! Moj broj nije tako nepoznat

Znam da sam ga viđala. Nije isključeno da je imao brojeve pevača, moj broj nije toliko nepoznat

28
hronika
7
...

UHAPŠENI PRI "OTKUPU": Rešena otmica u Raškoj

Zajedničkim radom policijskih uprava u Beogradu, Kraljevu i Kragujevcu rasvetljena je otmica 50-godišnjeg muškarca i uhapšene dve osobe.

10
hronika
9
...

Beograđanin pao sa pola kile heroina

Beogradska policija uhapsila je Đ. S. (39) iz glavnog grada zbog proizvodnje i prodaje droge i kod njega pronašla pola kilograma heroina, saopšteno je ...

10
hronika
5
...

PUŠTENI IZ ZATVORA, PA LIKVIDIRANI U MAFIJAŠKIM OBRAČUNIMA: Da su ovi ŽESTOKI MOMCI ostali na robiji, danas bi bili živi!

Luka Radulović, poslednja žrtva mafijaških obračuna, danas bi verovatno bio živ da je nakon izricanja pravosnažne presude zbog organizovane ...

21
hronika
31
...

HOROR! ŠVAJCARSKI BRAČNI PAR UBIO I ZAKOPAO SRBINA (25) U ŠUMU! Jeziv zločin šokirao svet

Bračni par iz Švajcarske optuženi je za seriju ubistava, a među njihovim žrtvama je i mladić (25) iz Srbije!

13
hronika
27
...

Mladić uleteo motorom u mesaru!

Motociklista star 17 godina iz okoline Niša nešto pre 12 časova izgubio je kontrolu nad motorom, sleteo s kolovoza i udario u prodavnicu u Doljevcu.

0
hronika
7