ARHIVA
Objavio: smedia.rs 24.08.2012 | 09:15     Smedia preuzela: 24.08.2012 | 09:15

Na radost potrošača i nezaposlenih: Otvaraju se dva velika tržna centra (FOTO)

0
4429
Na-radost-potrosaca-i-nezaposlenih-Otvaraju-se-dva-velika-trzna-centra-FOTO
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
U Beogradu i Novom Sadu na jesen biće otvorena dva velika tržna centra, a za narednih nekoliko godina najavljena je izgradnja još novih komercijalnih objekata.U Novom Sadu se očekuje otvaranje šoping-centra kompanije “Big CEE”. Grad Novi Sad je potvrdio da na jesen očekuju otvaranje velikog tržnog centra izraelske kompanije „Big CEE”, koji će zaposliti oko 500 ljudi.


foto:nsbuild.rs

Taj moderni tržni centar prostire se na 30.000 metara kvadratnih, na kojima će biti zastupljeni svetski brendovi i diskontne prodavnice.

Na Novom Beogradu, austrijski “Falkenštajner” gradi hotel, dok je u toku i izgradnja Sportsko-poslovno-rekreativnog centra „Voždovac“, na čijem će se krovu nalaziti fudbalski teren - kažu u "Siepi".


foto:Tržni centar na Voždovcu imaće stadion na krovu

Odličan prodavac zna...
Koliko će novca doneti Lidl
Bezobrazno visoke cene: Koliko košta noć u Beogradu

Sportsko-rekreativni centar ima 74.600 kvadrata, a zamišljen je kao objekat na više nivoa. Na prva dva su garaže sa oko 1.000 mesta. Iznad, na dva nivoa, nalaziće se prodajno-poslovni prostor koji podrazumeva i objekat “Merkatora” i prodavnice sportske opreme, mesta za sportske manifestacije, a na krovu, pored stadiona, biće i fitnes centar.

“Delta ril estejt” je najavio izgradnju najvećeg i najluksuznijeg šoping-mola u Beogradu na Autokomandi - “Delta planet”, ali prema planu izgradnja bi trebalo da počne u proleće 2013. Kraj radova se očekuje u jesen 2014. godine. Taj tržni centar će se prostirati na 200.000 kvadrata, a zapošljavaće oko 5.000 ljudi.

Belgijska “Delez grupa” planira da u Srbiji otvori veliki distributivni centar, čija bi izgradnja trebalo da bude završena do sredine 2014. godine. Zapošljavaće oko 600 radnika.

Izvor:24 sata foto:Guliver/Thinkstock
comments powered by Disqus